Algemene voorwaarden

Wanneer U Uw tickets heeft bevestigd en betaald kunnen ze niet worden geruild, teruggenomen of geannuleerd. Wanneer U Uw bestelling heeft uitgevoerd moet U Uw bevestiging van Uw bestelling uitschrijven. Wij zenden U ook een kopie van de bevestiging van de bestelling per E-mail.

Tickets

De bestellingsbevestiging die we U sturen per E-mail moet U drukken en meenemen naar London. Hier wordt deze omgeruild tegen de originele tickets bij onze lokale agent in het centrale London. U moet dus voorbij het kantoor van onze lokale agent om Uw bevestiging in te ruilen tegen Uw originele voetbaltickets VÓÓR U naar de voetbalwedstrijd gaat. Het adres enz. van onze agent zenden we U samen met Uw bestellingsbevestiging. Informatie voor tickets naar ARSENAL, QPR of CHELSEA: Voor deze 3 clubs gebruiken we verschillende agenten. Afhankelijk van de agent we gebruiken voor de wedstrijd die u reserveert, dient u ofwel uw tickets op te halen bij onze agent in Londen OF rechtstreeks in het stadion of in het Thistle Marble Arch Hotel in Londen. Welk ophaalpunt u dient te gebruiken, zal duidelijk worden vermeld op de voucher/het e-ticket, dat wij u uiterlijk 7 dagen vóór de wedstrijddatum toezenden, maar vaak meteen nadat u uw boeking heeft afgerond.

Wedstrijddatum

Voetbalwedstrijden in Engeland kunnen van Zaterdag naar Zondag verplaatst worden en omgekeerd, en ook het tijdspunt kan veranderd worden op korte termijn ! Verandering van dag en tijdspunt zijn vaak het gevolg van TV-uitzendingen of van een cup-wedstrijd (FA, LIGA, CL, enz.) die dicht op een andere voetbalwedstrijd geplant is en daarom wordt deze veranderd van Zaterdag op Zondag. Het tijdspunt kan dus net zo goed op korte termijn veranderd worden en varieert tussen 12.00 en 18.00 uur Zaterdag en Zondag. Hetzelfde kan gelden voor wedstrijden midden in de week en deze kunnen geruild worden tussen Dinsdag en Woensdag en het tijdspunt typisch tussen 17.00 en 21.00 uur. Daar we niet kunnen garanderen dat de clubs het geld refunderen voor een wedstrijd die - ook op korte termijn - verplaatst wordt van Zaterdag op Zondag of van Dinsdag op Woensdag, aanbevelen wij krachtig dat U in Londen bent van vóór 11.00 uur Zaterdag en niet naar huis reist vóór Maandag indien U een wedstrijd in het week-end wilt zien. En dat U in Londen bent de gehele Dinsdag en Woensdag indien het gaat om een wedstrijd midden in de week. Wij refunderen ALLEEN het geld aan onze klanten voor een wedstrijd die verplaatst is binnen de bovengenoemde tijdspunten INDIEN we het geld terugkrijgen van de clubs en dit kunnen we zoals gezegd, niet garanderen. Het zijn de clubs die beslissen van match tot match of ze het geld terug willen betalen, en deze regels volgen wij en daarom moet U bovenstaande aanbevelingen volgen! In sommige gevallen wordt een wedstrijd in het week-end ook naar Maandag verplaatst of naar een geheel ander week-end of week. In deze gevallen krijgt U al het geld terug dat U aan ons hebt betaald.

Placering

U wodt altijd geplaatst tussen de toeschouders van het thuisteam of in een neutrale zone. Dwz. dat U nooit truien, mutsen, halskleden of andere dingen met het logo of kleuren van de tegenstanders mag dragen. U mag ook niet sympathie hebben voor het team van de tegenstanders. Houdt U zich niet aan deze regels kunt U toegang tot het stadion geweigerd of uitgewezen worden. Wanneer U Uw biljetten bestelt kiest U zelf de categorie in het stadion. Hier wilt U ook een betere beschrijving van de categoriën ontvangen.We kunnen niet garanderen of bestellen bepaalde plaatsen binnen de categoriën!

FAQ(Veel gestelde vragen)

Wij aanbevelen dat U onze VGV(Veel gestelde vragen) grondig doorleest en indien U vragen heeft of onze bestellingsregels wens door te nemen.

Prijzen en onkosten

De prijs die U betaalt hier zijn inclusief voorverkoopsafgifte aan de club en afgifte aan onze agent en ons. Lees meer om onze prijzen en onkosten in onze VGV(Veel gestelde vragen)

Wanneer U de koop uitvoert heeft U bovenstaande bestellingsvoorwaarden en regels goegekend.

Algemene voorwaarden, LondenVoetbal.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen