Millwall FC

Millwall FC Seizoen 2018-19

Hier kunt U Millwalls wedstrijdprogramma zien in The Den in 1. division. Wij verkopen de tickets voor alle onderstaande thuiswedstrijden in de 1. division/ Sky Bet Championship en de FA Cup met Millwall. Lees meer over Millwall FC hier

Millwall FC is opgericht in 1885 in een arm kustgebied in Zuidoost Londen.
Sommige clubs staan bekend om goede prestaties of voor een excellente talenten opleiding, anderen staan weer bekend om de berucht supporters.

Zodra de spelers op het veld komen, hoor je "Everybody knows us, we're called Millwall!' van de Cold Blow Lane komen, de plek voor de locals. En ze hebben gelijk want iedereen kent FC Millwall. Iedereen kent de rellen in Luton in 1985, de stijd tegen West Ham en de Millwall Firm. "The Millwall Bushwackers" zijn de slechteriken in de film 'Green Street Hooligans' en 'The Football Factory'.

Eind 1800 waren er twee grote steenkool handelaren in Oost Londen. Toen de twee handelaren hun eigen voetbalclub oprichten, Millwall FC en West Ham United, was het meteen duidelijk dat dit de grootste rivalen zouden worden. Het feit dat de eigenaren van steenkoolhandels de twee grootste criminelen ware in Oost Londen maakt de situatie alleen maar erger.

Vandaag de dag wordt Millwall niet alleen geassocieerd met geweld en hooligans, maar is nu ook actief in sociale activiteiten. Ze helpen arme gezinnen in Bermondsey en Peckham en hebben samenwerkingsverbanden met Prostate Cancer UK charity.

Een wedstrijd in The Den is een echte ervaring die je nooit zult vergeten. De sfeer van een familiaire kleine club en de haat tegen de tegenstander, scheidsrechter en soms zelf tegen de eigen spelers...

Millwall FC is een club die strijd tussen de Championship en Eerste Liga (tweede een derde divisie in de engelse voetbal structuur).
Echter zijn ze bekwaam voor indrukwekkende sprints. In 2004 kwam Millwall in de finale van de FA Cup (verloren 0-3 tegen Manchester United, met een doelpunt door Ronaldo) en in 2013 in de semi-finale van dezelfde cup maar ze verloren weer tegen Wigan.

Tevreden klanten

Zeer Goed

"Alles perfect geregeld. 3 dagen voor de wedstrijd e-tickets gekregen."
(25)
Emile, Brunssum
DIN, 13 FEB 2018

zie alle

Arena info. The Den. LondenVoetbal.nl

Arena info.
The Den

Seatingplan, The Den Seatingplan Seatingplan The Den

Toeschouwers
20.000

Adres
The Den,
Zampa Road,
London SE16 3LN

Zie op een kaart, The Den Zie op een kaart

Zie op een kaart, The Den

Metro
Nearest tube stations are Surrey Quays (25 min. walk) and New Cross Gate(15 min. walk)

Bussen
21, 53, 172

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen