Over LondenVoetbal.nl

LondenVoetbal.nl is een Website met het verklaarde doel gewone Nederlanders toegang te verschaffen tot informatie en ook voetbaltickets in Londen op en gemakkelijke, smarte en veilige manier.

Iets over Chelsea:

Chelsea FC swerd in 1905 opgericht en speelt in het beroemde stadion Stamford Bridge dat in 1877 werd ingewijd, dus vóór Chelsea werd gesticht. Stamford Bridge heeft plaats voor ca. 42.000 toeschouwers. Chelsea werd “wereldberoemd” toen de Russiasche milliardair Abramovich in 2001 de club kocht en daardoor een van de rijkste clubs in de wereld werd. Sinds 2003 heeft Chelsea FC een zee van beroemde spelers gekocht en o.a. het Engelse kampioensschap 2 keer gewonnen (2005 en 2006) en is nr. 2 geworden gehele 3 keer ! Niet zo slecht.

Iets over Arsenal:

Arsenal is, samen met Chelsea FC de tweede heel grote club in Londen. Arsenal werd gesticht in 1886 en speelt in het Emirates Stadion, waar er plaats ie voor ca. 60.000 toeschouwers. Emirates Stadion werd ingewijd in Juli 2006 toen Arsenal´s oude en beroemde stadion “Highbury” veel te klein was geworden. Arsenal is een club met zeer trotse tradities, men in de nieuwe tijd is het speciaal de tijd met Arsène Wenger als trainer vanaf 1996, die zich laat bemerken met o.a. “The Double” in 1998 & 2002 en de beroemde 49 wedstrijden achter elkaar zonder nederlaag in 2003 en 2004.

Iets over Fulham:

Fulham FC is wel niet zo beroemd als Arsenal en Chelsea , maar is nog steeds een club die in vele jaren achter elkaar in de Premier League heeft gespeeld wat hetzelfde is als spel en kampgeest van hoge klas. Het is altijd een genoegen Fulham te zien spelen in Craven Cottage in Londen en er is altijd een fantastische stemming. Fulham FC werd gesticht in 1896 en speelt, zoals gezegd, in Craven Cottage waar er plaats is voor ca. 23.000 toeschouwers. Een voordeel voor U als klant is dat de biljetprijzen voor Fulham FC niet zo hoog zijn als voor Arsenal en Chelsea omdat Fulham niet zo beroemd is. Dus U kunt bij Fulham de fantastische stemming beleven die er altijd is bij een wedstrijd in de Premier League voor een prijs ver beneden wat het kost om bijv. Arsenal of Chelsea te zien.

Iets over West Ham:

West Ham United is de 4e. club in Londen die in de Premier League speelt en voor wie we biljetten verkopen. Weer, net zoals voor Fulham FC, is West Ham niet zo beroemd als Arsenal of Chelsea, maar het is altijd een belevenis West Ham te zien spelen thuis in Londen.West Ham United is in vele jaren een vast deel geweest van de Premier League. West Ham United werd gesticht in 1904 en speelt in de Boleyn Ground (Upyon Park) waar er plaats is voor ca. 35.000 toeschouwers. Een voordeel voor U als klant is dat de biljetprijzen voor West Ham niet zo hoog zijn als voor Arsenal of Chelsea omdat West Ham niet zo beroemd is. Dus U kunt bij West Ham de fantastische stemming beleven die er altijd is bij een Premier Leagues wedstrijd voor een prijs die ver beneden is wat het kost om bijv. Arsenal of Chelsea te zien.

Iets over Charlton en QPR:

Zowel Charlton als Queens Park Rangers (QPR) spelen in de rijen onder de Premier League (1e. en 2e. divisie). Daardoor is het niet zaai de 2 clubs te zien spelen op de thuisbaan in Londen. Het spel is misschien niet zo mooi en elegant als in de Premier League maar de kampgeest en de intensiteit is er nog steeds en deze stemming kunt U hoog uit gezien alleen beleven bij voetbal in Engeland. QPR werd gesticht in 1904 en speelt in het heerlijke stadion op Loftus Road waar er plaats si voor ca. 19.000 toeschouwers. Charlton werd gesticht in 1919 en speelt in The Valley waar er plaats is voor ca. 27.000 toeschouwers.

Over LondenVoetbal.nl

 

070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen