Ticmate
Tickets voor internationale evenementen. Actief in meer dan 130 landen op 6 continenten.

Over LondenVoetbal.nl

LondonVoetbal.nl is een werkzaamheid in Zweeds bezit met hoofdkantoor in Zweden en verkoopkantoor plus internationaal "Contact Center" in Kopenhagen, Denemarken, die voetbal geinteresseerde mensen op een eenvoudige en smarte manier helpt met informatie om tickets en met het verkrijgen van tickets voor Londen´s beste voetbalwedstrijden. Dank zij onze voordeelachtige afspraken kunnen we altijd aanbieden: Goede plaatsen in de sectie die U bestelt - geen alleenstaande biljetten bij ons voor prijzen die te begrijpen zijn en die kunnen concurreren met andere agenten - ook voor populaire wedstrijden die normaal snel uitverkocht zijn. Als klant bij ons kunt U rustig handelen en er van verzekerd zijn dat Uw voetbalbelevenis in Londen werkeljk net zo fantastisch wordt als U hoopt.

Een zakenidee gedreven door passie en interesse.

De man achter LondenVoetbal.nl , Marcus Moeschlin heeft zelf een gepassioneerde verhouding voor elk soort arrangementen. Reeds als 18-jarige arrangeerde hij reizen naar rockconcerten in Zweden. Drie jaar later in 1985 werkte Marcus samen met Cornelis Vreeswijks´laatste tourné en platen. Daarna is het een lange en spannende carrière geweest. Een carrière die altijd gefokuseerd is geweest op het aanbieden van goede arrangementer en internationale belevenissen voor overkomelijke prijzen, niet op zijn minst in Marcus´ tijd als eigenaar van Box Office op Norrmalmstorg in Stockholm. Marcus is ook tussen de handvol van digitaalpionieren in de gebeurtenissen-wereld omdat hij ook zo vroeg als 1990 deel had in het schapen van Global Tickets - een uniek netwerk - waar 22 landen onder elkaar electronisch kochten en verkochten tickets voor internationale arrangementen. Dit op een tijdspunt waar de concurrentie nog steeds Fax, telex en telefoon gebruikte. Voor dit pionierswerk ontving het netwerk in 1992 de Britse prijs "Queen´s Award" voor het beste exportidee.

Op het Deense kantoor in Kopenhagen zit Kim Harbers en Lene Aagesen. Kim en Lene hebben net zoals Marcus een gepassioneerde verhouding voor alle soort arrangementen in de gehele wereld, met het hoofdgewicht op musicals en voetbal.

Kim´s carrière in de verkoop van tickets voor international arrangementen begon in 1996 toen hij werd aangesteld bij ARTE Buitenland, een van de werkzaamheden die lid was van het Global Tickets netwerk. Kim fungeerde in vele jaren als landschef voor Denemarken en als manager voor de Noordse landen. Kim´s functie en verantwoordingsgebied bij Ticmate is het schapen en het plegen van de contacten tussen Ticmate en de international theaters en de buitenlandse agenten die Ticmate gebruiken, zodat we altijd de beste contacten hebben voor de ticketverkoop voor de international arrangementer in de wereld. Kim is ook landschef voor Ticmate´s Internetsites.

Er staat dus vele jaren ervaring achter Ticmate met kantoren zowel in Zweden als in Denmarken, wat Ticmate maakt tot een lokale firma met een globaal netwerk en ambities.

LondonVoetbal.nl is in het bezit van Ticmate

Marcus Moeschlin´s hoofdfirma Ticmate heeft slechts geexisteerd sind 2006, maar de vooruitgang is een feit. De visie met de firma is de leidende acteur in Europa te worden voor internationale verkoop van van tickets en reizen naar verschillende types van arrangementen. Als een lid van deze strategie startede men LondonMusikaler.se Vandaag vindt men LondonMusikaler.se in 10 verschillende talen in net zoveel landen hieronder LondenMusicals.nl in Nederland. LondenVoetbal.nl is Ticmate 5e site met verkoop van tickets voor voetbal. Het idee met Ticmate´s voetbal sites is dat deze ook gevonden moeten worden op minst 10 verschillende talenen niet alleen met verkoop van tickets voor voetbal in Londen. Sinds 2009 lanceerde Ticmate tevens sites met verkoop van voetbaltickets in Spanje, Italië en ook in Londen. BarcelonaVoetbal.nl, LondenVoetbal.nl, MadridVoetbal.n en ItalieVoetbal.nl. LondenTicket.nl, ParijsTickets.nl, NewYorkTicket.nl en RomeTickets.nl die verkopen voor attracties, bezienswaardigheden, evenementen en vervoer in Londen, Parijs, New York en Rome. In het bestuur van Ticmate zitten naast Administrerende Directeur Marcus Moeschlin ook Ole Oftedal en Jan Friedman. Zowel Oftedal als Friedman hebben lange ervaring zowel als firmaleiders als in besturen van firma´sin de handel, reizen en media.