Arsenal FC

Arsenal FC Seizoen 2018-19

Hier kunt u het wedstrijdprogramma van Arsenal in het Emirates Stadium voor dit seizoen bekijken. Wij verkopen alleen tickets voor onderstaande thuiswedstrijden in de Premier League, de FA Cup en de Champions League. Lees meer over Arsenal FC hier

Arsenal FC, opgericht in 1886 in Noord Londen, is een van de top clubs van Engels voetbal. Geboren als Dial Square en hernoemd naar Woolwich Arsenal in 1893. De club was opgericht door munitie werkers in Woolwich, vandaar de naam.

Arsenal gaat tegen de historische norm van voetbal in. Bijvoorbeeld, de Gunners waren de eersten die nummers droegen op hun shirtjes in 1928 tegen de Sheffield Wed. Ook weigerden ze de perimeter omheiningen zelfs met de hooligans en dat terwijl wetende dat hun stadion niet geschikt zou kunnen zijn voor FA Cup Semi-finale locatie.

In 1913 speelde Arsenal hun eerste wedstrijd in het historische Highbury stadion welke hun thuis zal zijn voor de komende 93 jaar. In 2006 verhuisde de club naar het bekende Emirates Stadion. Highbury's bijdrage voor het nieuwe stadion was de iconische klok die ooit op de bekend klokkentoren hing.

In 1996 nam de Franse coach Arsène Wenger de club over en nam hen mee naar een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de club. Er werden steeds meer internationale spelers geworden en werden de eerste club die speelde met 11 buitenlandse spelers. De Gunners adopteerde een meer Zuid-Europese speelstijl.

Arsène Wenger begon ook met een nieuwe systeem voor het spotten van jonge talenten. Het resultaat fantastisch! Sterspelers als Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Freddie Ljungberg en Patrick Vieira waren het gevolg hiervan.

Arsenal zal strijden voor de titel dit jaar dus weer klaar voor een fantastische wedstrijd in het prachtige Emirates Stadion.

Wedstrijdprogramma 2018-19


Tevreden klanten

Zeer Goed

"Alles perfect geregeld. 3 dagen voor de wedstrijd e-tickets gekregen."
(21)
Emile, Brunssum
DIN, 13 FEB 2018

zie alle

Arena info. Emirates Stadium. LondenVoetbal.nl

Arena info.
Emirates Stadium

Seatingplan, Emirates Stadium Seatingplan Seatingplan Emirates Stadium

Toeschouwers
60.000

Adres
Arsenal Stadium
Avenell Road
Highbury
London N5 1BU

Zie op een kaart, Emirates Stadium Zie op een kaart

Zie op een kaart, Emirates Stadium

Metro
Arsenal - (Piccadilly Line) of Finsbury Park - (Victoria, Piccadilly Lines)

Bussen
29, 253, 254, 259

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen