Fulham FC

Fulham FC Seizoen 2018-19

Hier kunt U Fulham FC´s wedstrijdprogramma op Craven Cottage in dit seizoen zien, Wij verkopen de tickets voor alle benedenstaande thuiswedstrijden in Premier League, Europe League en de FA Cup met Fulham FC. Klik op "LEES MEER" om meer informatie te krijgen over de gekozen wedstrijd of klik op "BESTEL" indien U nu de tickets voor de gekozen wedstrijd met Fulham FC op Craven Cottage wenst te bestellen. Lees meer over Fulham FC hier

Fulham FC is opgericht in 1886 en bevindt zich in het homonym gebied in West Londen.

Fulham is een kleien club in hetzelfde gebied als Chelsea. Met een grote concurrent in hetzelfde gebied met Abramovich wordt Fulham steeds kleiner en kleiner. Het gevolg hiervan is dat jonge meiden en jongens er liever voor kiezen om voor Chelsea te juichen dan Fulham. Toch is het voor toeristen bekend om naar Craven Cottage te komen voor een Fulham wedstrijd vanwege de goedkope tickets en super sfeer. Voor diegene die een wedstrijd hebben mogen zien in het Craven Cottage weten wat ik bedoel. De sfeer is zo verbazingwekkend dat de trouwe supporters bieden dat het een mega ervaring is.

Bezoek Craven Cottage en ervaar de Engelse fan cultuur op zijn best. Zie een Fulham FC wedstrijd en promoot de Premier League dit jaar!

Tevreden klanten

Zeer Goed

"Alles perfect geregeld. 3 dagen voor de wedstrijd e-tickets gekregen."
(25)
Emile, Brunssum
DIN, 13 FEB 2018

zie alle

Arena info. Craven Cottage. LondenVoetbal.nl

Arena info.
Craven Cottage

Seatingplan, Craven Cottage Seatingplan Seatingplan Craven Cottage

Toeschouwers
25.350

Adres
Stevenage Road,
London SW6 6HH

Zie op een kaart, Craven Cottage Zie op een kaart

Zie op een kaart, Craven Cottage

Metro
Putney Bridge (District Line)

Bussen
C4, 74, 85, 190, 211, 220, 295.

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen