QPR

QPR Seizoen 2018-19

Hier kunt U Quens Park Rangers wedstrijdprogramma zien in Loftus Road in Premier League. Wij verkopen de tickets voor alle onderstaande thuiswedstrijden in de 1. division / Sky Bet Championship en de FA Cup met Queens Park Rangers(QPR). Lees meer over QPR hier

Queens Park Rangers FC is een van de oudste clubs van Engeland en is opgericht in 1882. Ze deelden toen de locatie met twee andere clubs. "QPR" speelt in West Londen en de grootste rivaal is West Londens drie andere teams: Fulham, Chelsea en Brentford.

QPR is een gekend team in Engeland, alhoewel ze weinig titels hebben behaald tot nu toe. In 2011 kocht de zakenman Tony Fernandes uit Maleisië en koos zijn bedrijf, Air Asia, als hoofdsponsor. De supporters dachten dat het team eindelijk vooruit zou gaan met geld van vanaf buitenaf. De club wierf verschillende sterspelers maar er kwam maar geen resultaat. Nu speelt QPR in de tweede Liga, Championship en het is een van de teams die het maakte tot de Premier League volgend jaar.

QPR speelt in Loftus Road, een klassieke Engelse arena waar je versteld zal staan hoe hard 18.000 supporters kunnen juichen bij een vol stadion.

Tevreden klanten

Zeer Goed

"Alles perfect geregeld. 3 dagen voor de wedstrijd e-tickets gekregen."
(25)
Emile, Brunssum
DIN, 13 FEB 2018

zie alle

Arena info. Loftus Road. LondenVoetbal.nl

Arena info.
Loftus Road

Seatingplan, Loftus Road Seatingplan Seatingplan Loftus Road

Toeschouwers
19.000

Adres
South Africa Road
London, W12 7PA
Zie op een kaart, Loftus Road Zie op een kaart

Zie op een kaart, Loftus Road

Metro
Shepherds Bush Station (Hammersmith & City Line)
White City Station (Central Line)

Bussen
72, 95, 220, 283

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen