West Ham United

West Ham United Seizoen 2018-19

Hier kunt U West Ham United´s wedstrijdprogramma op London Stadium (Olympic Stadium), in dit seizoen zien, Wij verkopen de tickets voor alle benedenstaande thuiswedstrijden in de Premier League, Europe League en de FA Cup met West Ham United. Lees meer over West Ham United hier

West Ham United is opgericht in 1895 en is een van de populairste voetbalclubs van Engeland.

Neem de lijn richting Camden Town en je vind souvenirs in de vorm van pennen, vuurtjes, sjaals en hoeden van de grootste teams in Engeland en ook van West Ham United. Ondanks dat het team niet speelt met een fanbase als die van United, Liverpool, Chelsea enzovoort, is ht toch een van de meest geliefde clubs in Engeland met supporters van over de hele wereld.

De afgelopen tijd zijn er flink was sterspelers ontdekt zoals John Terry, Frank Lampard, Joe Cole en de held van de 1966 World Cup: Bobby Moore.

Het feit dat de club zo open is voor iedereen die graag wil voetballen, maakt hun mogelijkheid om talenten te spotten zo makkelijk. Dit wordt niet zo gedaan in de meeste clubs met een uitnodigingsbeleid. Als West Ham alle fantastische spelers had kunnen houden welke ze getraind hadden dan was het nu een van de succesvolste clubs van Engeland geweest.

West Ham's rijkdom weerspiegelt het gebied waar de club oorspronkelijk vandaag komt. Oost Londen is een taaie buurt waar de supporters zingen "East London is like the black streets of Delhi". Het leven in Oost Londen heeft zonder twijfel een effect gehad op de supporters van West Ham. Een voorbeeld hiervan is de bekende West Ham song "I'm Forever Blowing Bubbles". Een van de zinnen in dit lied is: "Fortunes always hiding, I look everywhere". Velen zeggen dat dit lied verwijst naar de harde leefomstandigheden en naar het gebrek van succes van de club.

West Ham supporters staat ook bekend vanwege de film 'Green Street Hooligans' en voor de rivaliteit tussen West Ham Firm, Inter City Firm en de Millwall Bushwackers.

Wedstrijdprogramma 2018-19


Tevreden klanten

Zeer Goed

"Alles perfect geregeld. 3 dagen voor de wedstrijd e-tickets gekregen."
(21)
Emile, Brunssum
DIN, 13 FEB 2018

zie alle

Arena info. London Stadium. LondenVoetbal.nl

Arena info.
London Stadium

Seatingplan, London Stadium Seatingplan Seatingplan London Stadium

Toeschouwers
54.000

Adres
London Stadium (Olympic Stadium),
London E20 2ST,
United Kingdom
Zie op een kaart, London Stadium Zie op een kaart

Zie op een kaart, London Stadium

Metro
Stratford Station(Central Line + TfL Rail + DLR)

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen