Chelsea FC

Chelsea FC Seizoen 2018-19

Hier kunt U Chelsea FC´s wedstrijdprogramma op Stamford Bridge in dit seizoen zien, Wij verkopen de tickets voor alle benedenstaande thuiswedstrijden in de Premier League, Champions League en de FA Cup met Chelsea FC. Klik op "LEES MEER" om meer informatie te krijgen over de gekozen wedstrijd of klik op "BESTEL" indien U nu de tickets voor de gekozen wedstrijd met Chelsea FC op Stamford Bridge wenst te bestellen.

TEA BAR TICKET / BLUE DINNER TICKET:  Is inclusief een lunch/diner in Stamford Bridge / Chelsea Complex VÓÓR de wedstrijd. Er wordt geopend voor de lunch/diner 2 uur vóór de wedstrijd. De tickets zijn op West Upper of East Upper Tier ! In de prijs is er geen transport / hotel ingesloten! Lees meer over Chelsea FC hier

Chelsea FC werd opgericht in West London in 1905 en gedurende meer dan honderd jaar van zijn bestaan, speelt de club ieder seizoen in de Engelse hoofddivisie. In de jaren 60 begonnen de inwoners van London de verschillende voetbalarena's in de stad te bezoeken, waarbij velen niet voor een bepaald team juichden maar gewoon een gezellig middag wilden hebben met duizenden andere mensen die geïntereseerd waren in voetbal.. Chelea was een van de teams dat meer publiek trok voor hun wedstrijden. Het team speelde aantrekkelijk voetbal en Stamford Bridge zorgde altijd voor een ontspannen sfeer en het stadon bevindt zich in een van de betere wijken van de hoofdstad. Chelsea FC is momenteel een van de meest populaire voetbalteams in de wereld met miljoenen fans uit Europa en zelfs de Verenigde Staten, Afrika en Oost Azië. Na een lange periode van financiële problemen en grote schulden, werd de club in 2003 gekocht door de Rus Roman Abramovich en he was de eerste miljardair die investeerde in een voetbalclub. Dankzij het Rusische gasgeld, kocht Chelsea enkele van de grootste sterren van die tijd. Damien Duff, Juan Sebastian Verón, Claude Makelele en Hernan Crespo waren een paar van die spelers die werden aangekocht in het 2003/04 seizoen, tijdens een transferperiode waarbij Chelsea meet dan 100 miljoen uitgaf aan spelers. Tijdens de eerste tien jaar dat Abramovich eignaar van de club was, heeft de club ongeveer 600 miljoen pond uitgegeven. Stamford Bridge is vandaag de dag een gloednieuwe arena waarbij de tribure dichtbij het veld ligt waardoor het voelt alsof u mee kunt doen. Op sommige dagen kunt u de Chelsea fans hun volkslied horen zingen "Blue is the color, football is the game". Stamford Bridge is ook een zeer veilig arena zowel op de tribune als daarbuiten en een bezoek aan "The Bridge" wordt aangeraden voor een gezin of kinderen die geweldige voetbal willen zien.

Tevreden klanten

Zeer Goed

"Alles perfect geregeld. 3 dagen voor de wedstrijd e-tickets gekregen."
(25)
Emile, Brunssum
DIN, 13 FEB 2018

zie alle

Arena info. Stamford Bridge. LondenVoetbal.nl

Arena info.
Stamford Bridge

Seatingplan, Stamford Bridge Seatingplan Seatingplan Stamford Bridge

Toeschouwers
42.500

Adres
Fulham Road,
London, SW6 1HS
Zie op een kaart, Stamford Bridge Zie op een kaart

Zie op een kaart, Stamford Bridge

Metro
Fulham Broadway (District Line)

Bussen
14, 211, 414

 
070 891 26 05 070 891 26 05 E-mail E-mail
Winkelwagen