Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Arsenal FC

Arsenal FC, opgericht in 1886 in Noord Londen, is een van de top clubs van Engels voetbal. Geboren als Dial Square en hernoemd naar Woolwich Arsenal in 1893. De club was opgericht door munitie werkers in Woolwich, vandaar de naam. 

Arsenal gaat tegen de historische norm van voetbal in. Bijvoorbeeld, de Gunners waren de eersten die nummers droegen op hun shirtjes in 1928 tegen de Sheffield Wed. Ook weigerden ze de perimeter omheiningen zelfs met de hooligans en dat terwijl wetende dat hun stadion niet geschikt zou kunnen zijn voor FA Cup Semi-finale locatie.

In 1913 speelde Arsenal hun eerste wedstrijd in het historische Highbury stadion welke hun thuis zal zijn voor de komende 93 jaar. In 2006 verhuisde de club naar het bekende Emirates Stadion. Highbury's bijdrage voor het nieuwe stadion was de iconische klok die ooit op de bekend klokkentoren hing. 

In 1996 nam de Franse coach Arsène Wenger de club over en nam hen mee naar een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de club. Er werden steeds meer internationale spelers geworden en werden de eerste club die speelde met 11 buitenlandse spelers. De Gunners adopteerde een meer Zuid-Europese speelstijl. 

Arsène Wenger begon ook met een nieuwe systeem voor het spotten van jonge talenten. Het resultaat fantastisch! Sterspelers als Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Freddie Ljungberg en Patrick Vieira waren het gevolg hiervan. 

Arsenal zal strijden voor de titel dit jaar dus weer klaar voor een fantastische wedstrijd in het prachtige Emirates Stadion.

Ticmate Liefdadigheid

Arsenal FC

Als u voetbal van wereldklasse wilt ervaren, bent u hier aan het juiste adres! Kijk live naar Arenal dit seizoen, in Emirates Stadium of op afstand. Of het nu Premier League, de FA Cup en de Champions League is, we hebben het allemaal!

Helaas, momenteel zijn er geen tickets beschikbaar voor Arsenal FC.