Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Millwall FC

Millwall FC is opgericht in 1885 in een arm kustgebied in Zuidoost Londen.
Sommige clubs staan bekend om goede prestaties of voor een excellente talenten opleiding, anderen staan weer bekend om de berucht supporters.

Zodra de spelers op het veld komen, hoor je "Everybody knows us, we're called Millwall!' van de Cold Blow Lane komen, de plek voor de locals. En ze hebben gelijk want iedereen kent FC Millwall. Iedereen kent de rellen in Luton in 1985, de stijd tegen West Ham en de Millwall Firm. "The Millwall Bushwackers" zijn de slechteriken in de film 'Green Street Hooligans' en 'The Football Factory'.

Eind 1800 waren er twee grote steenkool handelaren in Oost Londen. Toen de twee handelaren hun eigen voetbalclub oprichten, Millwall FC en West Ham United, was het meteen duidelijk dat dit de grootste rivalen zouden worden. Het feit dat de eigenaren van steenkoolhandels de twee grootste criminelen ware in Oost Londen maakt de situatie alleen maar erger.

Vandaag de dag wordt Millwall niet alleen geassocieerd met geweld en hooligans, maar is nu ook actief in sociale activiteiten. Ze helpen arme gezinnen in Bermondsey en Peckham en hebben samenwerkingsverbanden met Prostate Cancer UK charity. 

Een wedstrijd in The Den is een echte ervaring die je nooit zult vergeten. De sfeer van een familiaire kleine club en de haat tegen de tegenstander, scheidsrechter en soms zelf tegen de eigen spelers...

Millwall FC is een club die strijd tussen de Championship en Eerste Liga (tweede een derde divisie in de engelse voetbal structuur).
Echter zijn ze bekwaam voor indrukwekkende sprints. In 2004 kwam Millwall in de finale van de FA Cup (verloren 0-3 tegen Manchester United, met een doelpunt door Ronaldo) en in 2013 in de semi-finale van dezelfde cup maar ze verloren weer tegen Wigan.

Ticmate Liefdadigheid

Millwall FC

Als u voetbal van wereldklasse wilt ervaren, bent u hier aan het juiste adres! Kijk live naar Millwall dit seizoen, in The Den of op afstand. Of het nu EFL Championship, de FA Cup en de Champions League is, we hebben het allemaal!

Helaas, momenteel zijn er geen tickets beschikbaar voor Millwall FC.