Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor voetbal in Londen

Welkom bij LondenVoetbal.nl, de plaats voor U die tickets wenst voor voetbal in Londen met Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall of Watford.

Wij verkopen tickets voor voetbal in Londen in de Premier League, 1e. divisie, de beroemde FA-Cup en voor de europeesche wedstrijden voor de clubs, indien die zich hebben gekwalificeerd voor de Champions League of Europe League.

Bij LondenVoetbal.nl kunt U eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen voor precies de wedstrijd die U zich wenst voordat U vertrekt ! Dan ontgaat U lange files en uitverkochte wedstrijden en kunt U de tijd in Londen voor meer verstandige en behagelige dingen gebruiken!

We wensen U veel plezier!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare categorieën

Chelsea FC

Chelsea FC swerd in 1905 opgericht en speelt in het beroemde stadion Stamford Bridge dat in 1877 werd ingewijd, dus vóór Chelsea werd gesticht. Stamford Bridge heeft plaats voor ca. 42.000 toeschouwers. Chelsea werd “wereldberoemd” toen de Russiasche milliardair Abramovich in 2001 de club kocht en daardoor een van de rijkste clubs in de wereld werd. Sinds 2003 heeft Chelsea FC een zee van beroemde spelers gekocht en o.a. het Engelse kampioensschap 2 keer gewonnen (2005 en 2006) en is nr. 2 geworden gehele 3 keer ! Niet zo slecht.

Ticmate Liefdadigheid

Chelsea FC

Als u voetbal van wereldklasse wilt ervaren, bent u hier aan het juiste adres! Kijk live naar Chelsea dit seizoen, in Stamford Bridge of op afstand. Of het nu Premier League, de FA Cup en de Champions League is, we hebben het allemaal!

Klik op "LEES MEER" om meer informatie te krijgen over de gekozen wedstrijd of klik op "BESTEL" indien U nu de tickets voor de gekozen wedstrijd met Chelsea FC op Stamford Bridge wenst te bestellen. 

TEA BAR TICKET / BLUE DINNER TICKET:  Is inclusief een lunch/diner in Stamford Bridge / Chelsea Complex VÓÓR de wedstrijd. Er wordt geopend voor de lunch/diner 2 uur vóór de wedstrijd. De tickets zijn op West Upper of East Upper Tier ! In de prijs is er geen transport / hotel ingesloten!

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 25 (25)