Zoek tickets

Vergelijkbare categorieën

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor voetbal in Londen

Welkom bij LondenVoetbal.nl, de plaats voor U die tickets wenst voor voetbal in Londen met Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall of Watford.

Wij verkopen tickets voor voetbal in Londen in de Premier League, 1e. divisie, de beroemde FA-Cup en voor de europeesche wedstrijden voor de clubs, indien die zich hebben gekwalificeerd voor de Champions League of Europe League.

Bij LondenVoetbal.nl kunt U eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen voor precies de wedstrijd die U zich wenst voordat U vertrekt ! Dan ontgaat U lange files en uitverkochte wedstrijden en kunt U de tijd in Londen voor meer verstandige en behagelige dingen gebruiken!

We wensen U veel plezier!

  • 3 Miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

West Ham United FC

West Ham United is opgericht in 1895 en is een van de populairste voetbalclubs van Engeland.

Neem de lijn richting Camden Town en je vind souvenirs in de vorm van pennen, vuurtjes, sjaals en hoeden van de grootste teams in Engeland en ook van West Ham United. Ondanks dat het team niet speelt met een fanbase als die van United, Liverpool, Chelsea enzovoort, is ht toch een van de meest geliefde clubs in Engeland met supporters van over de hele wereld.

De afgelopen tijd zijn er flink was sterspelers ontdekt zoals John Terry, Frank Lampard, Joe Cole en de held van de 1966 World Cup: Bobby Moore.

Het feit dat de club zo open is voor iedereen die graag wil voetballen, maakt hun mogelijkheid om talenten te spotten zo makkelijk. Dit wordt niet zo gedaan in de meeste clubs met een uitnodigingsbeleid. Als West Ham alle fantastische spelers had kunnen houden welke ze getraind hadden dan was het nu een van de succesvolste clubs van Engeland geweest. 

West Ham's rijkdom weerspiegelt het gebied waar de club oorspronkelijk vandaag komt. Oost Londen is een taaie buurt waar de supporters zingen "East London is like the black streets of Delhi". Het leven in Oost Londen heeft zonder twijfel een effect gehad op de supporters van West Ham. Een voorbeeld hiervan is de bekende West Ham song "I'm Forever Blowing Bubbles". Een van de zinnen in dit lied is: "Fortunes always hiding, I look everywhere". Velen zeggen dat dit lied verwijst naar de harde leefomstandigheden en naar het gebrek van succes van de club.

West Ham supporters staat ook bekend vanwege de film 'Green Street Hooligans' en voor de rivaliteit tussen West Ham Firm, Inter City Firm en de Millwall Bushwackers. 

Ticmate Liefdadigheid

West Ham United FC

Hier kunt U West Ham United´s wedstrijdprogramma op Olympic Stadium in dit seizoen zien, Wij verkopen de tickets voor alle benedenstaande thuiswedstrijden in de Premier League, Europe League en de FA Cup met West Ham United.

Helaas, momenteel zijn er geen tickets beschikbaar voor West Ham United FC.