Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor voetbal in Londen

Welkom bij LondenVoetbal.nl, de plaats voor U die tickets wenst voor voetbal in Londen met Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall of Watford.

Wij verkopen tickets voor voetbal in Londen in de Premier League, 1e. divisie, de beroemde FA-Cup en voor de europeesche wedstrijden voor de clubs, indien die zich hebben gekwalificeerd voor de Champions League of Europe League.

Bij LondenVoetbal.nl kunt U eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen voor precies de wedstrijd die U zich wenst voordat U vertrekt ! Dan ontgaat U lange files en uitverkochte wedstrijden en kunt U de tijd in Londen voor meer verstandige en behagelige dingen gebruiken!

We wensen U veel plezier!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Vergelijkbare categorieën

Queens Park Rangers FC

Queens Park Rangers FC is een van de oudste clubs van Engeland en is opgericht in 1882. Ze deelden toen de locatie met twee andere clubs. "QPR" speelt in West Londen en de grootste rivaal is West Londens drie andere teams: Fulham, Chelsea en Brentford. 

QPR is een gekend team in Engeland, alhoewel ze weinig titels hebben behaald tot nu toe. In 2011 kocht de zakenman Tony Fernandes uit Maleisië en koos zijn bedrijf, Air Asia, als hoofdsponsor. De supporters dachten dat het team eindelijk vooruit zou gaan met geld van vanaf buitenaf. De club wierf verschillende sterspelers maar er kwam maar geen resultaat. Nu speelt QPR in de tweede Liga, Championship en het is een van de teams die het maakte tot de Premier League volgend jaar.

QPR speelt in Loftus Road, een klassieke Engelse arena waar je versteld zal staan hoe hard 18.000 supporters kunnen juichen bij een vol stadion.

Ticmate Liefdadigheid

Queens Park Rangers FC

Als u voetbal van wereldklasse wilt ervaren, bent u hier aan het juiste adres! Kijk live naar QPR dit seizoen, in Loftus Road of op afstand. Of het nu EFL Championship en de FA Cup is, we hebben het allemaal!

Sorteer op
Zoekresultaten: 1 - 21 (21)