Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

  • 100% veilig betalingssysteem

  • Betaal in euro

  • Meer dan 3,5 miljoen verkochte tickets

Vergelijkbare categorieën

Queens Park Rangers FC

Queens Park Rangers FC is een van de oudste clubs van Engeland en is opgericht in 1882. Ze deelden toen de locatie met twee andere clubs. "QPR" speelt in West Londen en de grootste rivaal is West Londens drie andere teams: Fulham, Chelsea en Brentford. 

QPR is een gekend team in Engeland, alhoewel ze weinig titels hebben behaald tot nu toe. In 2011 kocht de zakenman Tony Fernandes uit Maleisië en koos zijn bedrijf, Air Asia, als hoofdsponsor. De supporters dachten dat het team eindelijk vooruit zou gaan met geld van vanaf buitenaf. De club wierf verschillende sterspelers maar er kwam maar geen resultaat. Nu speelt QPR in de tweede Liga, Championship en het is een van de teams die het maakte tot de Premier League volgend jaar.

QPR speelt in Loftus Road, een klassieke Engelse arena waar je versteld zal staan hoe hard 18.000 supporters kunnen juichen bij een vol stadion.

Ticmate Liefdadigheid

Queens Park Rangers FC

Als u voetbal van wereldklasse wilt ervaren, bent u hier aan het juiste adres! Kijk live naar QPR dit seizoen, in Loftus Road of op afstand. Of het nu EFL Championship en de FA Cup is, we hebben het allemaal!

Helaas, momenteel zijn er geen tickets beschikbaar voor Queens Park Rangers FC.