Zoek tickets

Waarom bij ons bestellen?

Tickets voor voetbal in Londen

Welkom bij LondenVoetbal.nl, de plaats voor U die tickets wenst voor voetbal in Londen met Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace, Fulham, West Ham United, QPR, Millwall of Watford.

Wij verkopen tickets voor voetbal in Londen in de Premier League, 1e. divisie, de beroemde FA-Cup en voor de europeesche wedstrijden voor de clubs, indien die zich hebben gekwalificeerd voor de Champions League of Europe League.

Bij LondenVoetbal.nl kunt U eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen voor precies de wedstrijd die U zich wenst voordat U vertrekt ! Dan ontgaat U lange files en uitverkochte wedstrijden en kunt U de tijd in Londen voor meer verstandige en behagelige dingen gebruiken!

We wensen U veel plezier!

  • Meer dan 3,4 miljoen verkochte tickets

    4000+ producten in 30 landen

  • 100% veilig betalingssysteem

    U kunt zich 100% veilig, terwijl de aankoop op onze site

  • Betaal in Euro

    U betaalt in Euro's zonder verborgen kosten

Ticmate Liefdadigheid

FA Cup

De FA Cup, of, de Emirates FA Cup zoals deze tegenwoordig genoemd wordt, is een van de grootste nationale voetbalbekers in de wereld. Teams die in aanmerking komen variëren van Niveau 1 tot Niveau 10 van het Engelse voetbalcompetitiesysteem, dus er kunnen meer dan 650 teams meedoen aan de competitie. Door de jaren heen heeft de beker fans van over de hele wereld getrakteerd op enkele echt spectaculaire wedstrijden, met een aantal verrassende uitschakelingen evenals enkele adembenemende finales.

Helaas, momenteel zijn er geen tickets beschikbaar voor FA Cup.